Nieuws

Integrale coaching:

Leida biedt een nieuwe vorm van coaching aan: integrale coaching. Zie voor meer informatie  www.balanced-power.nl

Nieuwe publicatie:

Leida Schuringa en Mary Sibande: Community Empowerment in Malawi. Handbook. Partnering to build a healthy society.
Komt uit als E-book in het voorjaar van 2014

Samenwerking:

Leida werkt sinds drie jaar samen met partner Synnervate (zie www.synnervate.nl). Vanuit haar betrokkenheid bij het MDG5 project (Millennium Doelstelling 5) is zij gestart met het Malawi project. Daarnaast specialiseert zij zich nu in holacracy (zei www.holacracy.org).

Het Malawi project is gestart met het schrijven van bovenstaand boek. Samenwerkingspartner is de Window of Hope Foundation in Mangochi, Malawi. Intussen wordt ook gewerkt aan de start van een eigen bedrijf. Zie www.hopebusinesscentre-malawi.com.  

Verder heeft Leidraad een samenwerkingsrelatie met Sander Strating (www.stepintoyourworld.nl) rond Integrale coaching (zie https://www.integralcoachingcanada.com). Meer over teamcoaching kunt u vinden op www.coacholution.nl.

Verhuur ruimte:

De cursusruimte van Leidraad begint langzamerhand bekend te raken. Het adres is: Johan de Bekastraat 10 in Utrecht (Vogelenbuurt). Deze ruimte (de 'BK10') kunt u huren voor individuele sessies en voor trainingen met niet al te grote groepen. Voor informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Leida Schuringa.