Cursusruimte BK10

Leidraad beschikt over een kleine cursusruimte in de Vogelenbuurt in Utrecht, vlak bij het centrum. De sfeer is rustig en warm. Meestal vinden hier de supervisiegesprekken of andere vormen van individuele begeleiding plaats. Maar ook worden er cursussen en trainingen aangeboden voor groepen van 5 - 12 deelnemers.

Deze ruimte is ook te huur voor individuele sessies, kleine groepen, cursussen, begeleiding. Kijk hier voor uitvoeriger informatie.

 

Foto's

de cursusruimte

terug naar boven, of keer terug naar de vorige pagina door dit venster te sluiten

Hebt u deze pagina niet vanuit onze website geopend, klik dan op Home om de overige pagina's van de website te kunnen bekijken.

 

Verhuur

Huurprijzen inclusief gratis koffie/thee per 1 januari 2022

Per dagdeel (groep) € 55
Per uur (groep) € 18
Per dagdeel (individuele sessies) € 45
Per uur (individuele sessie) € 15

Een dagdeel is 3-4 uur. Tenzij anders afgesproken zijn de dagdeeltijden: 09:00 - 13:00 uur, 14:00 - 18:00 uur en 19:00 - 23:00 uur

Huisregels

  1. De grote ruimte liefst zonder schoenen betreden.
  2. Als je veel geluid gaat maken (hard zingen of muziek aan), sluit dan tijdens het werken a.u.b. de ramen vanwege geluidsoverlast.
  3. Alles schoon en opgeruimd achterlaten zoals je de ruimte aangetroffen hebt.

Contact

 

Als je de ruimte wilt huren, klik op BOOK NOW of stuur dan een mailtje met:
- naam, adres, telefoonnummer
- doel van de bijeenkomst(en)
- gewenste data en tijden
naar info@leidraad.com


terug naar boven, of keer terug naar de vorige pagina door dit venster te sluiten

Hebt u deze pagina niet vanuit onze website geopend, klik dan op Home om de overige pagina's van de website te kunnen bekijken.

 

Routebeschrijving

Het adres van de cursusruimte is Johannes de Bekastraat 10, Utrecht. Dat is in de Vogelenbuurt.

De ruimte kan als volgt bereikt worden:

Met openbaar vervoer:

Vanaf het Centraal Station Utrecht met bus 1 richting Overvecht. Uitstappen bij de halte Willem van Noortstraat. Even teruglopen en dan linksaf de Johannes de Bekastraat in. Het pand ligt naast de pizzazaak op de hoek.

Je kunt ook lopen vanaf het station (ongeveer 15 - 20 minuten). Je gaat dan via van Hoog Catharijne naar het Vredenburg (waar ook het Muziekcentrum is). Dan neem je de Potterstraat (daar is de Bijenkorf) en bij de Oude Gracht ga je linksaf. Je loopt door tot waar de Singel rechts de Oude Gracht instroomt, daar ga je de ophaalbrug over en dan meteen naar rechts, de Singel volgen. Eerste straat links (Hopakker), dan de tweede rechts naar het Koekoeksplein. Rechtdoor blijven gaan (je steekt de Koekoekstraat over), de Havikstraat in en aan het eind daarvan is de Johannes de Bekastraat. Daar ga je linksaf en vlak voor de Pizzeria is het.

Of je loopt naar de molen in de Adelaarstraat, als je die kent, en loopt dan door naar de Willem van Noortstraat (verlengde van de Adelaarstraat). Op de hoek bij de Pizzeria is de Johannes de Bekastraat. Nummer 10 is meteen naast deze pizzazaak.Met de auto:

Vanuit Amsterdam:
Op de A2 ter hoogte van Maarsen afslag 6, Utrecht-Noord, nemen. Bij Utrecht aangekomen kom je een aantal rotondes tegen. Je volgt dan de richting Tuindorp/Voordorp (is eigenlijk steeds rechtdoor). Na de spoorwegovergang blijf je de weg (Eykmanlaan) volgen (maakt allerlei bochten). Bij de eerstvolgende rotonde (aan de overkant is een Shell-station) rechtsaf de Kardinaal de Jonghweg op.
(*) Neem vervolgens de eerste weg links die je in mag (Anthonie Mattheuslaan). Deze weg blijven volgen, bij het Willem van Noortplein met de bocht mee naar rechts. Daarna meteen schuin linksaf de Humboldstraat in. De derde straat rechts heet eerst 's Gravesandestraat en gaat dan over in de Johannes de Bekastraat. Aan het eind links - naast de pizzazaak - is de ruimte. Het is betaald parkeren tot 23.00 's avonds. Alleen op zondag is het gratis.
NB: In de wijk rond de Eykmanlaan hoef je niet te betalen.

Vanuit Den Haag, Den Bosch, Nijmegen, Amersfoort, etc.:
Richting Utrecht-Oost. Afslaan bij de afslag Veemarkthallen (afslag 30). Beneden aangekomen links onder de weg door. Alsmaar rechtdoor (Kardinaal de Jonghweg). Bij de eerste en de tweede rotonde rechtdoor. Na de tweede rotonde de vorige beschrijving (vanuit Amsterdam) volgen vanaf (*).

Vanuit Hiversum:
Afslag 31 nemen (ring Utrecht-Noord). Aan het eind linksaf (richting Tuindorp). Weg volgen. Je kruist een spoorwegovergang. Weg volgen, maakt allerlei bochten (Eykmanlaan). Bij de rotonde rechtsaf de Kardinaal de Jonghweg op. Zie verder bij de beschrijving vanuit Amsterdam, vanaf (*).

terug naar boven, of keer terug naar de vorige pagina door dit venster te sluiten

Hebt u deze pagina niet vanuit onze website geopend, klik dan op Home om de overige pagina's van de website te kunnen bekijken.